viernes, 3 de mayo de 2013

El document de l'empresa no té desperdici

Informe que demostra que l'Alcalde era coneixedor des de 2.010.
 (Feu click al text)

4 comentarios:

  1. Alcaldia Soler = gestió nefasta + inoperativitat manifesta. Es lo que hay.

    ResponderEliminar
  2. Has fet una gran feina en eixe tema, fins demostrar que l'alcalde és un mentider però, realment val la pena?. Quants anys portes lluitant amb ell per eixe tema? (i tants altres), quantes energies li has dedicat?.

    Personalment tens un gran mèrit. Ets també un gran polític, encara que molt pocs ho s'apiguem reconèixer, i saps que jo no soc del teu partit. No diré que ets millor polític que Soler perquè en negue a considerar a Soler un polític, doncs el que ell fa en l'àmbit polític i la política en el seu sentit Aristotèlic són dues coses que no tenen res a veure.

    Malgrat tot el teu esforç i dedicació has vist com el poble ha votat una i altra vegada a Soler amb majories "imperials" (dir absolutes és insuficient) malgrat les mentides, enredros, manipulacions, mantàfules, ... en algunes ocasions ben clares, tant d'ell com del seu partit. De veres, realment val la pena?

    En tot cas, el meu agraïment més elevat per la teua tasca, la teua capacitat política i la teua honradesa!

    Chico Marx

    ResponderEliminar
  3. En primer lloc moltes gràcies per les teues paraules, especialment per la menció que fas al treball. No puc negar que es d'agrair un poc (al menys un poc) de reconeixement. En quant a la comparativa de millor o pitjor polític, amb tota sinceritat no m'interessa. No pretenc ser desagraït, sols que entengues que no tinc aspiracions de guanyar-me la vida amb la política. Em dedique pq considere necessari aplicar una visió d'esquerres, de lluita contra un poder establert (estic simplificant), i que com deia algú que ben bé recordaràs ... "Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres" i l'exemple de les polítiques actuals és evident. Eixa dedicació la faig amb gust, encara que sincerament, erosiona. Avui sóc jo, demà serà un altre, l'important és que sempre hi haurà algú disposat a tractar de deixar un mon millor que el que ens hem trobat.

    ResponderEliminar
  4. I ho deixe ahí, pq crec que m'estava tornant un poc embafós.

    ResponderEliminar