sábado, 13 de diciembre de 2014

Sobre l'ús partidista que el PP fa de les mencions honorífiques del dia de la constitució

Crec que aquest any ja han omplit el got del que resultaria acceptable. 

Qualsevol proposta de menció honorífica és desitjable que siga fruit del consens de les diverses forces polítiques que conformen la corporació municipal. La forma d'actuar del Sr. Soler fa pràcticament impossible que siga així.

No és l'única vegada que el PP presenta una proposta a última hora, sense possibilitat de maniobra, de manera que si t'agrada bé i si no també.

Recorde que després d'haver viscut aquesta pràctica amb anterioritat, li comunicarem una vegada al Sr. Soler, que no estàvem disposts a seguir admetent aquesta situació, i que si realment pretenia que es continuara amb la pràctica de les propostes aprovades per unanimitat a la corporació, no devia mantenir aquesta manera d'actuar, jo diria que fins i tot per respecte a les propostes presentades.

Doncs aquest any ... "triple salto mortal".
- Convoca d'urgència d'un dia per al següent a les 13:00h, hora a la que sap que és impossible que la majoria puga acudir.
- A l'ordre del dia inclou un punt de aprovació de distincions.
- A la obligatòria carpeta amb documentació sobre el Ple, no existeix cap document addicional sobre mencions honorifiques. (Una proposta era l'única que havia estat aprovada per unanimitat en comissió informativa).
- Mentre els regidors de l'oposició no teniem cap informació al Levante es publicava la noticia de les mencions que s'anaven a fer eixe dia.
- Al Ple al que sols assistiren els regidors del PP, s'avoquen les propostes que s'aprovaven per a la nit.

En la meua opinió és denigrant i aquesta manera de governar resulta insuportable.
Ho lamente profundament. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario